2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Telefonas lietuviškai

Kažin kada esu minėjęs, kad esu sugalvojęs kaip lietuviškai būtų galima vadinti telefoną. Kodėl monitorius yra vaizduoklis, spamas - brukalas, o telefonas kuo gi lietuviškesnis žodis? Tai gi pristatau telefono lietuvišką variantą, esu užtikrintas, kad jis taps visos tautos kasdieniniu žodeliu. 
                     
                     Telefonas - skambinas.  

O kaip tik mano skambinas suskambo! Tai geras ženklas, bylojantis, kad mano idėja teisinga. Beja, mano skambino skambutis yra The Clash daina Should I Stay or Should I Go.

P.S. naujasis žodis skambinas tik visiškai atsitiktinai sutampa su Karinos Krysko vaikino pavarde. Nors žmonės sako, kad atsitiktinumų nebūna... Va ir vėl mano skambinas suskambo. Kas per diena, vis skambina ir skambina, nė sekundės ramybės. 

6 komentarai:

Liutauras rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

aš tai skaitau, kad jei jau bukvaliai, tai - toliakalbis ? ;)

degu rašė...

aloha gavai.... nu hebryte cia as gal bisky ne i tema, bet visgi noriu su jumis pasidalinti savo vartotojisko prigiemties isgyvenimais.... taigi,
pries keleta dienu vaziuodamas darban pamaciau nerealu branda katras vadinasi "Šilputa". .... isties iskalbingas brandas, orientuotas i vyru lietuviakalbiu tiksline auditorija, su zemesnemis nei vidutines protinemis galiomis, bei aukstuoju seksualiniu issilavinimu... pajutes lengva stimula gaktos srityje ir nusiteikes gerai apsipirkti uzsukau i "Šilputos" websaita. Didžiam savo nusivylymui, vietoj šilputiovų pasiulymu ten aptikau polistereno ispardavima sventinemis kainomis. Jauciuosi apgautas. Nusivyles. Suklaidintas.

degu rašė...

http://www.silputa.lt/

Unknown rašė...

"šildanti puta" viskas labai teisinga. o kaip jums UAB Kumšotas ? (būtinas kirtis ant O):D

Rožė rašė...

oho